náš příběh

Společnost LOCK STOCK a.s. založili finančníci a obchodníci. Spojuje je dlouhá a významná kariéra, každý z nich má téměř 20 let zkušeností na mezinárodních kapitálových trzích. Vzájemně se poznali a již mnoho let jsou součástí jednoho investičního týmu. Tento dobře zavedený tým přijímal investiční rozhodnutí v době vzestupů i poklesů a byl uznáván za svou vynikající práci. V roce 2018 se rozhodli zúročit své nasbírané zkušenosti a znalosti a založili vlastní správcovskou organizaci – LOCK STOCK a.s.

Geografické zaměření společnosti LOCK STOCK a.s. je Evropa a Spojené státy a styl řízení fondu se vyznačuje flexibilitou, otevřeností a transparentností. Kolektivní kompetence a jasně definovaná strategie společnosti v kombinaci s obezřetným přístupem ke správě fondu, který zahrnuje přísné dodržování pravidel týkajících se rizika a sofistikovaného využívání derivátů. Všechny tyto faktory přinášejí investorům prospěch prostřednictvím historických a konkurenceschopných investičních výnosů.

Název LOCK STOCK je odvozen z anglického slova „lock in“, což znamená „uzamknout“. Odráží náš investiční přístup a náš postoj k riziku.

Naše obchodní zásady

Správa majetku je odpovědné podnikání. Správa cizího majetku vyžaduje ještě větší odpovědnost. Abychom optimalizovali výnosy pro naše investory, řídíme se strategiemi a investiční filozofií založenou na základních kamenech:

Zdravý rozum.

Správa fondů LOCK STOCK se vyznačuje zdravým rozumem, metodikou, zkušenostmi a jednoduchostí. U každé investice se snažíme optimalizovat výnosy s ohledem na riziko. Snažíme se také identifikovat a vysvětlit, co můžete od každé investice do příslušných fondů očekávat, a také související rizika.

Kompetence

Všichni správci aktiv mají více než 10 let zkušeností na akciovém trhu. Naše kolektivní kompetence v kombinaci s profesionálním respektem ke správě aktiv přinesou našim investorům prospěch v podobě velmi konkurenceschopných výnosů z jejich investic.

Transparentnost

Společnost je správcem fondu, který přebírá odpovědnost za výnosnost fondu. Díky našemu organizačnímu modelu, kdy jsou všechny ostatní činnosti outsourcovány, je zajištěna transparentnost činnosti a operací na burze.

Přístupnost

Investice do fondu vyžaduje minimální investici.

Náš tým

Jsme úzce propojený tým oddaných finančníků se společnými hodnotami. Hnacím motorem je naše nadšení přispívat k udržitelné budoucnosti a zajišťovat návratnost vašich investic.

Jak pracujeme

Naši strategii zakládáme na časem prověřených a spolehlivých principech, které zajišťují, že vaše investice budou udržitelné a ziskové.

Náš okraj

DOBRÉ VÝSLEDKY

Náš tým má desítky let zkušeností s investováním do alternativních nástrojů. Vynikající dlouhodobé výsledky v mnoha různých tržních prostředích.

PŘÍSNÝ PŘÍSTUP

Důsledný přístup k výběru správců, tvorbě portfolia a řízení rizik. Naším základním přesvědčením je, že existuje pouze malý počet manažerů, do kterých se vyplatí investovat.

Chcete-li získat další informace o nás , použijte prosím formulář pro zpětnou vazbu.

Pokud se chcete zapojit, napište nám.

  •